ANUNŢ
IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi vă face cunoscut că, în ziua de 29.03.2019, ora 11.00, în sala F 103 a Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulate: „TEHNICI DE PROCESARE TERMICĂ: ASPECTE ȘTIINȚIFICE ȘI TEHNOLOGICE”, elaborată de domnul OLARU S. LUCIAN-DANIEL, în vederea atribuirii titlului ştiinţific de doctor în domeniul Ingineria produselor alimentare.
Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
Președinte |
Prof. dr. ing. Camelia VIZIREANU (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi
|
Conducător de doctorat |
Prof. dr. ing. Elisabeta BOTEZ (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
|
Referenți oficiali: |
1. Cercet. șt. gr. I dr. ing. Nastasia BELC (CV)
Director general - Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA București
2. Prof. dr. ing. Florentina ISRAEL-ROMING (CV)
Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București
3. Conf. dr. ing. Sorin CIORTAN (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
|