UGAL


ANUNŢ


IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi vă face cunoscut că, în ziua de 29.03.2019, ora 11.00, în sala F 103 a Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulate: „TEHNICI DE PROCESARE TERMICĂ: ASPECTE ȘTIINȚIFICE ȘI TEHNOLOGICE”, elaborată de domnul OLARU S. LUCIAN-DANIEL, în vederea atribuirii titlului ştiinţific de doctor în domeniul Ingineria produselor alimentare.
 
Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
Președinte 
Prof. dr. ing. Camelia VIZIREANU (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi
Conducător de doctorat
Prof. dr. ing. Elisabeta BOTEZ (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Referenți oficiali:   1. Cercet. șt. gr. I dr. ing. Nastasia BELC (CV)
Director general - Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA București
2. Prof. dr. ing. Florentina ISRAEL-ROMING (CV)
Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București
3. Conf. dr. ing. Sorin CIORTAN (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Rezumatul tezei de doctorat
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email