ANUNŢ
IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi vă face cunoscut că, în ziua de 23.09.2020, ora 10.00, la adresa publică:
https://teams.microsoft.com/_#/school/conversations/General?threadId=19:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.&ctx=channel
va avea loc susţinerea publică online a tezei de doctorat intitulată:
„CERCETĂRI PRIVIND FOLOSIREA UNOR EXTRACTE ȘI PULBERI VEGETALE CA ANTIOXIDANTE NATURALE ÎN PRODUSE DIN CARNE CRUDE ȘI PROCESATE”,
elaborată de domnul BORUZI C.G. ANDREI-IULIAN, în vederea atribuirii titlului ştiinţific de doctor în domeniul Ingineria produselor alimentare.
Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
Președinte: |
Prof. univ. dr. ing. Gabriela-Elena BAHRIM (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
Conducător de doctorat: |
Prof. univ. dr. ing. Violeta NOUR (CV) Universitatea din Craiova |
Referenți oficiali: |
1. Prof. univ. dr. Mariana-Atena POIANĂ (CV) Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara 2. Prof. univ. dr. Georgiana-Gabriela CODINĂ (CV) Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava 3. Prof. univ. dr. ing. Gabriela RÂPEANU (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
- Rezumatul tezei de doctorat (în limbile română și engleză) poate fi consultat în cadrul Depozitului digital instituțional ARTHRA la adresa: http://www.arthra.ugal.ro/handle/123456789/2593;
- Teza de doctorat în format tipărit poate fi consultată la biblioteca universității.