UGAL

 

ANUNŢ

 

IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi vă face cunoscut că, în ziua de 14.12.2020, ora 11.00, la adresa publică: 
https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3afdf185e262c8451693454d5c17636d85%40thread.tacv2/General?groupId=408d3e8b-49ee-42ac-8157-ff1b32c68ad4&tenantId=445e5699-60fa-4f59-8e7f-778197a4d740
va avea loc susţinerea publică online a tezei de doctorat intitulată:

„CERCETĂRI PRIVIND UTILIZAREA ADITIVILOR ALIMENTARI LA OBȚINEREA PREPARATELOR COMUNE DIN CARNE ȘI COMPORTAMENTUL ACESTORA DE-A LUNGUL LANȚULUI FRIGORIFIC”

elaborată de doamna MODORAN D.L. ADELA-DOINA, în vederea atribuirii titlului ştiin­ţi­fic de doctor în domeniul Inginerie industrială.

 

Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
 

Președinte Prof. dr. ing. Gabriela-Elena BAHRIM (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Conducător de doctorat Prof. dr. ing. Petru ALEXE (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Referenți oficiali:   1. Prof. dr. ing. Petru NICULIȚĂ (CV)
Președintele Secției de Industrie Alimentară - Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești”, București
2. Prof. dr. ing. Sevastița MUSTE (CV)
Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca
3. Conf. dr. ing. Maricica STOICA (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Rezumatul tezei de doctorat

  • Rezumatul tezei de doctorat (în limbile română și engleză) poate fi consultat în cadrul Depozitului digital instituțional ARTHRA la adresa: http://www.arthra.ugal.ro/handle/123456789/2593;
  • Teza de doctorat în format tipărit poate fi consultată la biblioteca universității.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email