ANUNŢ
IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi vă face cunoscut că, în ziua de 19.02.2021, ora 11.00, la adresa publică va avea loc susţinerea publică online a tezei de doctorat intitulate:
„POSIBILITĂȚI DE UTILIZARE A UNOR PRODUSE SECUNDARE ALE PROCESĂRII LEGUMELOR ȘI FRUCTELOR PENTRU CREȘTEREA FUNCȚIONALITĂȚII PRODUSELOR ALIMENTARE”,
elaborată de domnul CORBU N.S. ALEXANDRU-RADU, în vederea atribuirii titlului ştiinţific de doctor în domeniul Ingineria produselor alimentare.
Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
Președinte: | Prof. univ. dr. ing. Gabriela-Elena BAHRIM (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
Conducător de doctorat: | Prof. univ. dr. ing. Violeta NOUR (CV) Universitatea din Craiova |
Referenți oficiali: | 1. Prof. univ. dr. ing. Elena MUDURA (CV) Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca 2. Prof. univ. dr. ing. Mircea-Adrian OROIAN (CV) Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava 3. Prof. univ. dr. ing. Gabriela RÂPEANU (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
- Rezumatul tezei de doctorat (în limbile română și engleză) poate fi consultat în cadrul Depozitului digital instituțional ARTHRA la adresa: http://www.arthra.ugal.ro/handle/123456789/2593;
- Teza de doctorat în format tipărit poate fi consultată la biblioteca universității.