O nouă victorie a învățământului superior de industrie alimentară de la Galați, un învățământ fanion pentru România.
O echipă a Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor Galați, formată din prof. univ. dr. Iuliana Aprodu, dr. ing. Livia Manțoc, dr. ing. Ina Vasilean și drd. Marian Necula, a câștigat medalia de aur la Salonul Internațional de Inventică de la Geneva pentru un produs vegetal tartinabil, pe bază de făină de leguminoase, foarte valoroasă din punct de vedere nutritiv.
O echipă a Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor Galați, formată din prof. univ. dr. Iuliana Aprodu, dr. ing. Livia Manțoc, dr. ing. Ina Vasilean și drd. Marian Necula, a câștigat medalia de aur la Salonul Internațional de Inventică de la Geneva pentru un produs vegetal tartinabil, pe bază de făină de leguminoase, foarte valoroasă din punct de vedere nutritiv.
Produsul brevetat de echipa Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor ar putea ajunge, în curând, pe piață. Printre ofertele primite pentru fabricarea acestui produs se numără și unele venite din străinătate.
Echipa de profesori și doctoranzi a lucrat la acest proiect mai bine de doi ani.
Felicitări celor patru care demonstrează astfel continuitate în ideile bune din Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.