UGAL

 

ANUNŢ

 

IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi vă face cunoscut că, în ziua de 17.10.2024, ora 13.00, în sala Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulate:

 

DEZVOLTAREA DE PRODUSE DIN CARNE ÎMBOGĂȚITE ÎN ACIZI GRAȘI POLINESATURAȚI OMEGA 3: ASPECTE NUTRIȚIONALE, TEHNOLOGICE ȘI SENZORIALE

 

elaborată de doamna LAZĂR V. NICOLETA (CÎRSTEA), în vederea atribuirii titlului ştiin­ţi­fic de doctor în domeniul Ingineria produselor alimentare.

 

Comisia de doctorat are următoarea componenţă:

Președinte Prof. univ. dr. ing. BAHRIM Gabriela-Elena (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Conducător de doctorat Prof. univ. dr. ing. NOUR Violeta (CV)
Universitatea din Craiova
Referenți oficiali:   1. Prof. univ. dr. ing. OROIAN Mircea-Adrian (CV)
Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava
2. Prof. univ. dr. ing. TIȚA Ovidiu (CV)
Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu
3. Prof. univ. dr. ing. BANU Iuliana (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Rezumatul tezei de doctorat

 

  • Rezumatul tezei de doctorat (în limbile română și engleză) poate fi consultat în cadrul Depozitului digital instituțional ARTHRA la adresa: http://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/21629;
  • Teza de doctorat în format tipărit poate fi consultată la biblioteca universității.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email