HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 73/24.06.2022
Consiliul de administraţie, în data de 24 iunie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,
HOTĂRĂȘTE:
Art. 1. Se avizează, la propunerea directorului general al Infrastructurii de Cercetare REXDAN, prof. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU, în vederea demarării procesului de selecție și recrutare a personalului pentru ocuparea unor posturi de asistenți de cercetare, componența următoarelor comisii:
1. Comisia de recrutare și selecție:
Președinte:
- prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU;
Membri:
- prof. univ. dr. habil. Cătălina ITICESCU;
- lector dr. Cătălina ȚOPA;
Secretar:
- ec. Victorița GRIGORAȘI.
2. Comisia de soluționare a contestațiilor:
Președinte:
- prof. univ. dr. Michaela DOBRE;
Membri:
- lector dr. Adrian ROȘU;
- lector dr. Maxim ARSENI;
Secretar:
- ec. Cristina MACOVEI.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.
Art. 2. Se avizează solicitarea Facultății Transfrontaliere privind repartizarea a trei gradații de merit din cadrul facultății, conform rezultatelor finale anunțate de comisia de evaluare a dosarelor. Ca urmare, persoanele care vor beneficia de gradație de merit sunt următoarele: OPREA Delia-Andreea, PODARU Geanina Marcela, TOMA Monica Alexandra.
Art. 3. Se avizează includerea doamnei conf. univ. dr. Isabela MERILĂ, de la Facultatea de Litere, în componența Compartimentului Calitate din cadrul Consiliului Calității, componență aprobată prin Hotărârea Senatului Universitar nr. 175 din 27 mai 2022.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.
Art. 4. Se aprobă, la solicitarea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, componența comisiei pentru susţinerea examenelor de diplomă în anul universitar 2021 - 2022 (sesiunea iulie 2022, sesiunea septembrie 2022 și sesiunea februarie 2023), după cum urmează:
Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (serii vechi) – studii universitare de licenţă
Președinte:
- Conf. dr. ing. Daniela ISTRATI;
Membri:
- Conf. dr. ing. Oana CONSTANTIN;
- Conf. dr. ing. Liliana MIHALCEA;
- Conf. dr. ing. Octavian BARNA;
- Șef lucrări dr. ing. Dănuț-Gabriel MOCANU;
Secretar:
- Șef lucrări dr. ing. Eugenia PRICOP;
Membri supleanți:
- Șef lucrări dr. ing. Corina NEAGU;
- Șef lucrări dr. ing. Octavian BASTON.
Art. 5. Se aprobă, la solicitarea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, modificarea componenței comisiilor pentru susţinerea examenelor de diplomă (CEPA) și disertație (SIA) în anul universitar 2021 - 2022 (sesiunea iulie 2022, sesiunea septembrie 2022 și sesiunea februarie 2023), după cum urmează:
Controlul şi expertiza produselor alimentare – studii universitare de licenţă
Preşedinte:
- Prof. dr. ing. habil. Daniela BORDA;
Membri:
- Prof. dr. ing. Anca Ioana NICOLAU;
- Prof. dr. ing. habil. Nicoleta STĂNCIUC;
- Conf. dr. ing. Loredana DUMITRAŞCU;
- Șef lucrări dr. ing. Doina ANDRONOIU;
Secretar:
- Șef lucrări dr. ing. Corina NEAGU;
Membri supleanţi:
- Conf. dr. ing. Gabriela IORDĂCHESCU;
- Șef lucrări dr. ing. Oana-Viorela NISTOR.
Ştiinţa şi ingineria alimentelor – studii universitare de masterat
Președinte:
- Prof. dr. ing. Petru ALEXE;
Membri:
- Prof. dr. ing. Gabriela Elena BAHRIM;
- Prof. dr. ing. habil. Nicoleta STĂNCIUC;
- Conf. dr. ing. Cristian Vasile DIMA;
- Șef lucrări dr. ing. Oana Viorela NISTOR;
Secretar:
- Șef lucrări dr. ing. Maria GARNAI;
Membri supleanţi:
- Prof. dr. ing. habil. Iuliana BANU;
- Prof. dr. ing. habil. Gabriela RÂPEANU.
RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU