ANUNŢ
IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi vă face cunoscut că, în ziua de 22.03.2024, ora 11.00, în sala F 203 a Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulate:
„VALORIFICAREA SUBPRODUSELOR REZULTATE LA PRELUCRAREA SFECLEI ROȘII”
elaborată de doamna LAZĂR G. SILVIA (MISTRIANU), în vederea atribuirii titlului ştiinţific de doctor în domeniul Ingineria produselor alimentare.
Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
Președinte: | Prof. univ. dr. ing. Gabriela-Elena BAHRIM (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
Conducător de doctorat: | Prof. univ. dr. ing. Gabriela RÂPEANU (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
Referenți oficiali: | 1. Prof. univ. dr. ing. Mona-Elena POPA (CV) Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București 2. Prof. univ. dr. ing. Georgiana-Gabriela CODINĂ (CV) Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava 3. Conf. univ. dr. ing. Oana-Emilia CONSTANTIN (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
- Rezumatul tezei de doctorat (în limbile română și engleză) poate fi consultat în cadrul Depozitului digital instituțional ARTHRA la adresa: http://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/21629;
- Teza de doctorat în format tipărit poate fi consultată la biblioteca universității.